Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 59 
Mantra az emberiségnek:
  2024-04-16 10:16:33, kedd
 
  Mantra az emberiségnek:

A Földön élő emberiség számára az egyik legerősebb mantra gondolatisága, az egyik legerősebb eszköz: reggeli ébredezéskor és esti lefekvéshez készülődéskor, mondjátok, talán legalább háromszor:
- "Vagyok, aki vagyok és ez elegendő.
- Vagyok, aki vagyok és ez épp elég.
- Vagyok, aki vagyok és ez így jó."
Majd utána figyeljétek meg, hogy a szinkronicitás (véletlennek látszó egybeesés) mit tartogat számotokra. Legyetek készek szélnek ereszteni az összes, titeket már nem megszolgáló korlátozást, akadályozást, feltételezést és minden ragaszkodást a tudatalatti, öntudatlan és tudatos elmétekből, illetve minden olyat, amely nincs egy hullámhosszon az igazi éteri szellemi önmagotokkal. Ezután a valóság úgy fog alakulni, ahogy az szükséges, hogy a legjobb módon szolgáljon meg titeket.

Bashar


Bashar: Mantra az emberiségnek Link
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális út  
Kezdjük annak a megértésével,...
  2024-03-24 08:00:09, vasárnap
 
 




Kezdjük annak a megértésével, hogy a jelenleg a bolygótokon zajló tudatosság átalakítása azt a nagyon egyszerű koncepciót tartalmazza, hogy tanuljatok meg a teljes világotokkal SZERETETBEN lenni, amelyben léteztek. A SZERETET az az elsődleges rezgésszám, amelyből a végtelen Teremtő mindent megteremtett. Ez az az "anyag", ez az a "szövet", amit mindannyian megtapasztaltok, megvalósítható valóságotokként. Ugyanis mindannyian - egytől egyig - SZERETETBŐL vagytok, és emiatt alapvetően, minden, amit cselekszetek, az a SZERETET egy megnyilvánulása.

Bashar
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális út  
Nem a külső valóság megváltoztatásról van szó, ...
  2024-03-23 08:52:17, szombat
 
  Nem a külső valóság megváltoztatásról van szó, mert ilyen nincs is. A belső valóság megváltoztatásáról és az ezt visszatükröző eredmény megtapasztalásáról van szó.

Bashar




 
 
0 komment , kategória:  Spirituális út  
Minden vérvonalban (családban) megszületik egy egy lélek
  2024-03-18 13:40:32, hétfő
 
 




Minden vérvonalban (családban) megszületik egy egy lélek, amely úgy dönt, hogy gyógyulást hoz az őseinek....
Ezek a családfa felszabadító ösvényeiből született keresők. A fa azon tagjai, akik nem alkalmazkodnak a családrendszer szabályaihoz, hagyományaihoz, akik kiskoruktól folyamatosan megpróbálták forradalmasítani a család hitrendszerét, szembe szállva a hagyományokkal...
Megmentők, akik megszabadítják a családfát, a generációkon átívelő, frusztráló ismétlődő traumáktól...
És lehetséges, hogy ez a gyönyörű lélek te vagy.

/Bert Hellinger/
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális út  
Azok a megélések,
  2024-03-18 13:23:14, hétfő
 
 




Azok a megélések, amelyekre szenvedélyként, lelkesültségként, szeretetként, kreativitásként és belső békeként utaltok ... azok a MAGotok, más szavakkal: az igazi, lényegi lényetek rezgészámának fizikai-testi értelmezései. Bármikor, amikor ezzel a MAG rezgészámmal egy hullámhosszra kerültök a hiteitek, érzelmeitek, gondolataitok és megerősítő cselekedeteitek segítségével, akkor a tudatosságotokat azon képkockák sorozatán keresztül "terelitek", amelyek megadják számotokra a tér-idő megtapasztalását, melynek során egyre inkább az általatok kedvelt Föld verziót tapasztaljátok meg.

Bashar







A szenvedély a Felsőbb Elmétől származó üzenetek értelmezése, amelyek abba az irányba terelnek titeket, amelyik leginkább igaz és összhangban van az alaprezgésetekkel.




 
 
0 komment , kategória:  Spirituális út  
Nyíljatok meg
  2024-03-17 17:59:07, vasárnap
 
 




Nyíljatok meg azoknak a párhuzamos lehetőségeknek, amelyek azt a világot képviselik, amelyet kedveltek és csak pihenjetek abban a rezgésszámban és hagyjátok megtörténni. Hagyjátok, hogy úgy nyíljon ki, mint egy virág, amikor a nap felé fordul és feltöltődik az energiájának melegével, a fényével, a szeretetével.

Bashar







Mit jelent megnyílni olyan lehetőségeknek, melyeket kedvelünk? Azt, hogy teremtő képzelő erőnket hívjuk segítségül, szívvel - lélekkel megélve jelenlegi önmagunkat. A felemelő érzések, amiket átélünk, visznek közelebb a célhoz.

Bashar







Az élet automatikusan működik, amikor hagyjátok, és minden amire igazán szükségetek van tökéletes időzítésben fog hozzátok megérkezni. Ez egy automatikus mechanizmus.

Bashar



 
 
0 komment , kategória:  Spirituális út  
Amikor megnyíltok annak a gondolatiságnak
  2024-03-10 13:15:51, vasárnap
 
 




Amikor megnyíltok annak a gondolatiságnak, hogy automatikusan ráhangolódtok mindenre, összhangba kerültök mindennel, amire csak szükségetek van, akkor elkezditek meglátni azokat a dolgokat, amelyek mindig is ott voltak, csak nem láttátok. És minden pillanatban azt a tevékenységet kell végezzétek, amelyik iránt a legnagyobb lelkesültséget érzitek és amelyik tevékenységet a leginkább képesek vagytok elvégezni.

Bashar
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális út  
Amikor megszülettem erre a világra
  2024-03-05 07:46:26, kedd
 
 




"Amikor megszülettem erre a világra, csak azt tudtam, hogy a dolgom szeretni, nevetni és fényesen ragyogni. Aztán ahogy nőttem, mások rám szóltak, hogy ne nevessek. ,,Vedd komolyan az életet - mondták -, ha vinni akarod valamire ebben a világban." Így aztán felhagytam a nevetéssel.
Így beszéltek: ,,Alaposan gondold meg, kit szeretsz, ha nem akarod, hogy összetörjék a szívedet." Így aztán felhagytam a szeretettel.
Azt mondták, ,,ne ragyogj oly fényesen, mert túl sokan felfigyelnek rád". Így aztán felhagytam a ragyogással, és összezsugorodtam, és elsorvadtam, és meghaltam, hogy a halál torkában megtanuljam, az életben semmi más nem fontos, csak szeretni, nevetni és fényesen ragyogni! -

(Anita Moorjani: És, ha ez már a menyország? c. könyvből részlet)
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális út  
Nem azt mondom: "Nevessetek a sorscsapások közepette.
  2024-03-05 07:41:01, kedd
 
 




Nem azt mondom: "Nevessetek a sorscsapások közepette. Balsors ígyis-úgyis előfordul, de ti csak mosolyogjatok!"
Nem azt mondom: "Rózsszínű szemüvegen át nézzétek a világot!"
Nem azt mondom: "Tagadjátok le, hogy mit teremtettetek."
Nem azt mondom: "Tagadjátok le, hogy mi a helyzet."
Csak azt mondom, hogy eldönthetitek, hogy "AMI VAN", az mit jelent. És amikor eldöntitek, hogy számotokra mit tartogat az, "AMI VAN", akkor az átalakul valami mássá.
Külső jegyeiben akár változatlan is maradhat, de a hatása teljes mértékben megváltozik: 180 fokos fordulatot hoz(hat az életetekben).

Bashar







Nézz rá, a zsiráf szemszögéből!
Minden azáltal nyer értelmet, hogy megértjük, miért és hol a helye az életünkben. Ha felismerjük a tanítást, azt, hogy megfelelő tudatosság mellett a dolgok - végül - minket szolgálnak, a belső ellenállást a szívbéli béke váltja fel.
Ez egy valódi Szellemi Teremtés.
Megéri!
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális út  
Darryl Anka, a felemelkedett mesterekről és a zsenikről:
  2024-03-04 10:59:01, hétfő
 
 




Darryl Anka, a felemelkedett mesterekről és a zsenikről:

Ők annak a visszatükröződései, ami lehetséges. Mert emlékezzetek: vegyük például Jézust. Azt próbálja tudtunkra adni, hogy ne kövessük, hanem legyünk olyanok, mint Ő. MI ugyanis Krisztusok vagyunk. Buddhák vagyunk. Einsteinek vagyunk. Krishnák vagyunk. Minden mester, minden fejlett lélek ... azt kísérelte meg tükrözni felénk, hogy mi azt mind meg tudjuk tenni, amit ők képesek bemutatni. Az "Én vagyok az út" nem azt jelenti, hogy "építsetek körém egy vallást". Az "Én vagyok az út" annyit tesz, hogy LEGYETEK ilyenek (az isteni úton járjatok). Olyanok LEGYETEK, mint én. Ez az utatok.






A bűntudat: Érdemességünk teljes hiányába és önmagunk értéktelenségébe vetett hit. Ezért, a bűntudat a Szeretet ellentéte.

Bashar







A bűntudat és a félelem az egyetlen ellenségetek. Ha szélnek eresztitek a félelmet, akkor a félelem elenged titeket. Ha elengeditek a bűntudatot, akkor a bűntudat is kienged titeket a markából. Hogyan lehet ezt megtenni? Csupán döntés kérdése.

Neale Donald Walsch







Reggel felébredve kiválaszthatom, hogyan mutassam be magam a világ előtt, bűntudat és sajnálkozás nélkül, amiatt ahogy előző nap bemutatkoztam. Ezt bármelyik pillanatban hasonló módon megtehetem.

Neale Donald Walsch







Minden kifejeződés: vagy a szeretet vagy a szeretetéhség egy kiterjesztése.
Jeshua (Jézus)







A pozitív hitrendszer összeköt, összehoz, bővít. A negatív hitrendszer szétválaszt, elválaszt, csökkent.

Bashar







A bűntudat: Érdemességünk teljes hiányába és önmagunk értéktelenségébe vetett hit. Ezért, a bűntudat a Szeretet ellentéte.

Bashar







Bűntudat
Lehet annyi tudatosságotok, hogy észreveszitek, hogy eltértek az összehangtól, de ha még bűntudattal is tetézitek, akkor meghosszabbítjátok a visszatérési időt az összhanghoz. Mert a bűntudat leértékeli az összhangból kilépés tényét. Tehát negatívra további negatívat halmoztok, ahelyett, hogy kijelentenétek: "Nekem ez nem tetszik. Megtanultam a leckét. Visszahozom magam az összhangba; ezért nincsen szükségem bűntudatra, mert úgyis tanulok belőle valamit".

Bashar






Viszont a bűnbánat elkerülhetetlen, és felszabadít!
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális út  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 59 
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 4 db bejegyzés
e hónap: 83 db bejegyzés
e év: 534 db bejegyzés
Összes: 13024 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3992
  • e Hét: 20567
  • e Hónap: 37950
  • e Év: 155196
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.